Wood tech

Mogućnost isporuke

Plaćanje na rate

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe internet sajta www.woodtech.co.rs. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).  WOODTECH zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu, vlasništvo su privrednog društva  WOODTECH i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Web sajt www.woodtech.co.rs nije online shop, već je informativan katalog proizvoda naše kompanije. Sve cene iskazane na sajtu su informativne, tako da Vam savetujemo da pre dolaska u radnju proverite navedenu cenu telefonskim putem na broj

+381 60 0387 367

 ili nam pošaljete e-mail upit.

Prilikom slanja upita, podatke koje budete ostavili, kao što su ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona biće korišćeni samo u svrhu kontakta kako bi vam dostavili tražene informacije. Nikada nećemo vaše podatke koristiti u cilju marketinga niti ih deliti sa trećim licima.

Sve proizvode možete kupiti samo u našem prodajnom salonu koji se nalazi u Obrenovcu, Industrijska ulica 28, Obrenovac 11500. Prodajno mesto je mesto gde ćete dobiti sve informacije u vezi sa načinom reklamacije proizvoda, kao i ostale informacije u cilju zaštite Vas kao potrošača.

Dizajnirajte vašu kuhinju sa ekspertima

+381 60 038 7373

Industrijska ulica 28,

Obrenovac 11500

woodtechdoo@gmail.com​

©BaukMedia 2023